Gør det Selv - Fusion Paint

"Gør det selv" - med FUSION MINERAL PAINT!

Instruktions videoer


Herunder finder du en række videoer som dels fortæller dig hvad Fusion Mineral Paint er og dels hvorledes man arbejder med produkterne.

Efter videoerne finder du en kort beskrivelse af Fusion Mineral Paints egenskaber samt videoer om farverne.

Jennylyn Pringle som du ser på videoerne er direktør for producenten Homestead House og videoerne er på engelsk.Så meget dækker 500 ml


Så meget dækker en tester

Hvad er Fusion Mineral Paint:

Hvad kan jeg gøre med Fusion Mineral Paint:

Hvor holdbart er Fusion Mineral Paint:

Stencil på stof med Fusion Mineral Paint:

Basis Stenciling med Fusion Mineral Paint:

Basis:

Male uden synlige penselstrøg:

Male på stof med Fusion Mineral Paint:

Sådan skaber du en "antik" effekt med Glaze:

FUSION MINERAL PAINT tilbydes i en skøn mat finish hvilket betyder et næsten refleksfrit genskin og som med et minimum af forberedelse og ingen efterbehandling giver dig et ægte vaskbart resultat.


Påføring: Følg vores anvisninger og FUSION kan påføres næsten alle tidligere malede eller behandlede overflader uden megen forberedelse eller forarbejde.


Holdbarhed: Når først FUSION er hærdet udgør den en vaskbar overflade med høj holdbarhed og uden at behøve yderligere efterbehandling. Ønsker du det kan du meget nemt tilføre en neutral eller farvet voks på toppen for at opnå specielle effekter.

FUSION er berøringstørt efter 2 timer og kan males 2. gang efter 4 timer. Hærdningstiden for alle acrylbaserede malinger er 21 dage men malede overflader kan tages nænsomt i brug efter 24-48 timers tørretid.


Blankhed: Mat


Distress: Absolut! Denne maling er meget nem at arbejde med, men vi anbefaler dog at du arbejder med distressing inden malingen er fuldt hærdet.


Dækkeevne: Excellent dækkeevne! FUSION dækker 7 m2 pr. 500 ml og i de fleste tilfælde kan du nøjes med 1 lag, max. 2 lag for at opnå fuld dækning.


Hver batch gennemgår en grundig kvalitetskontrol som sikrer at malingen ikke skiller eller størkner i dåsen i min. 7 år. Dette opnås ved udelukkende at benytte de bedste ingredienser som markedet tilbyder. Vores recepter er 100% vores egne og du vil ikke kunne finde sammenlignelige produkter på markedet som matcher eller kopierer FUSION MINERAL PAINT.


FUSION MINERAL PAINT maling er ikke giftig (non toxic), fri for bly, ammoniak eller formaldehyd og ingen VOC (flygtige organiske forbindelser) og er lugtfri.


Homestead House Paint Co.

Familieejet virksomhed grundlagt i 1989 i Toronto, Canada. Begyndte med fabrikation af Milk Paint og har i dag en vifte af højkvalitets malinger, heriblandt FUSION MINERAL PAINT. I dag er virksomheden ledet af grundlæggerens datter, Jennylyn Pringle.


Nye instruktionsvideoer kommer til løbende...

og se flere længere nede på siden...

Copyright @ All Rights Reserved