Milk Paint - Hvem og Hvad

MILK PAINT - Hvem og Hvad

MILK PAINT


Milk Paint (Mælkemaling) er en helt naturlig maling som indeholder mælkeprotein (kasein), kalksten, ler og naturligt pigment. På ubehandlet træ absorberes malingen ind i træet og vil aldrig skalle eller bleges. Den er anvendelig både som indendørs og udendørs maling og er naturligt mølresistent. Milk Paint er ideelt til maling af træ, gips, beton og andre overflader. Den er miljøvenlig og giftfri.

MISS MUSTARD SEED


Med Milk Paint Bonding Agent (bindemiddel) kan du anvende Milk Paint på tidligere malede vægge, lakerede overflader, kakler og fliser, metal, og glas etc. Uden bindemidlet vil malingen skalle hvis du maler på lakerede eller andre højglans overflader og får dermed det eftertragtede slidte ”look” og så kendt som Shabby Chick.

1 L maling rækker ca. 6,5 m2

THE FUNNY FARM forhandler produkter fra "Miss Mustard Seed"...


Marian, alias "Miss Mustard Seed" er en kvinde som elsker at male og renovere gamle møbler og hun synes det ville være fantastisk at have en kollektion af Milk Paint i de farver hun elsker.


Idéen til Miss Mustard Seed's Milk Paint var født. Det som startede som en lille idé, eksploderede til et komplet sortiment af produkter som nu sælges i over 200 butikker i USA, Canada, Europa og Australien. Udover at udvikle en kollektion af Milk Paint og komplementerende produkter, er Marian også en kendt Blogger: Miss Mustard Seed, en "Do-it-yourself" indretnings Blog. Hun er freelance skribent for HGTV.com, antikhandler og forfatter til bogen "Inspired you". Hendes hjem og Blog har været med i Flea Market Style, Flea Market Finds med Matthew Meade, Cottages & Bungalows og på The Nate Berkus show. Hun bor i nærheden af Gettysburg med sin familie og en hel samling af malede møbler.Copyright @ All Rights Reserved